Παγωμένο κρασί με φρούτα
Τι χρειαζόμαστε:
- 1,5 λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
- 2 μήλα
- 1 ξυνόμηλο
- 1 πορτοκάλι
- 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ ή μπράντυ
- 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- 500 ml σπράιτ
- Πώς το κάνουμε:
- Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κυβάκια.
- Σε μια κανάτα ρίχνουμε το κρασί, το κονιάκ ή το μπράντυ, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κυβάκια φρούτων και τοποθετούμε την κανάτα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
- Πριν το σερβίρισμα Βάζουμε και την σπράιτ
.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή το κρασί είναι πολύ για μία κανάτα, καλό είναι να έχουμε έτοιμο το μίγμα σε κάποιο άλλο μεγάλο σκεύος και πριν το σερβίρισμα να μοιράσουμε σε κανάτες ανάλογα με τα άτομα και τότε να προστεθεί και η σπράιτ ώστε να μην εξατμίζεται το ανθρακικό που κάνει πιο δροσερή τη γεύση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου